Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi gerek okul içinde gerekse sosyal çevresi içerisinde yeterli ve dengeli bir kişiliğe sahip, topluma uyum sağlayabilen, girişken, yapıcı ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize öz bakım alışkanlığı kazandırmak Öğrencilerimizin okulun fiziki şartlarını tanımalarına ve uyum sağlamalarına yardımcı olmak. Yeni gelen öğrencilerimizle eski öğrencilerimiz arasındaki iletişimi arttırarak kaynaşmalarını sağlamak. Öğrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek. İçe dönük çekingen öğrencileri tespit ederek onları sosyal , girişken ve yaratıcı bireyler haline getirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://surkent.meb.k12.tr

Adres - Akkoyunlu Cd. No4 Yenişehir/ DİYARBAKIR

Adres - Akkoyunlu Cd. No4 Yenişehir/ DİYARBAKIR

Ulaşım Okulumuz merkezi konumdadır. Ofis istasyon caddesinden geçen bütün otobüs ve minübüslerle ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine yürüme mesafesinde istasyon meydanında bulunmaktadir.